Social Icons

Ook demonstratrice worden?

Je denkt er over om demonstratrice worden?


Ik vertel je er graag meer over!!

Als Stampin' Up demonstratrice krijg je:
- Korting op alle Stampin' Up! producten (20% van de adviesprijs)
- Sneak Peeks, Je ziet de nieuwste producten als eerste.
- Betaald worden om te doen wat je het liefste doet. 
- Of je bestelt alleen voor eigen gebruik! Dat kan natuurlijk ook!

Sinds 8 oktober 2012 is Stampin' Up! in Nederland. De producten worden niet in reguliere winkels verkocht en zijn alleen verkrijgbaar bij demonstratrices. Om demonstratrice te kunnen worden moet je instappen bij een bestaande demonstratrice. Dat kan bij mij!

Als demonstratrice heb je vele voordelen:
1. 20% van de omzet (bedrag zonder BTW) is direct voor jou. Als je maandomzet meer dan 300 euro bedraagt (zonder btw) krijg je nog een paar procenten extra. Hoe hoger je omzet, des te meer extra procenten!! 363 euro is de minimale kwartaalomzet die SU van je vraagt. En als je zelf een team opbouwt (je downlines) kun je over hun omzet ook nog een klein percentage verdienen.
2. 10% nog eens extra bij je eerste bestelling vanaf 200 euro (zonder BTW). Dit geldt alleen als je deze bestelling binnen 45 dagen na instap besteld en telt alleen voor je eerste bestelling.

3. Je mag als startpakket voor € 175,-  uitzoeken maar je betaalt maar € 129,-! Deze set stel je geheel naar eigen keuze samen! Als je niet weet wat je in je pakket zou moeten doen, dan help ik je graag met je keuze. Bovenop je eigen keuze krijg je van Stampin' Up! ook nog voor € 60,- materiaal (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini catalogi, bestelformulieren en een introductie dvd). Hierboven is slechts een voorbeeld.

4. Om het even in welke maand je instapt, er geldt voor jou een tijdsbestek tot maximaal 6 maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben. Altijd een deel van EN een heel kwartaal, om een voorbeeld te noemen, stap je op 1 mei in dan heb je tot 30 september om je eerste kwartaalomzet te halen. In het eerste half jaar heb je ook nog de mogelijkheid gratis stempelsets te verdienen. En in het beste geval verdien je ook nog je starterset terug.

5. SU stuurt je regelmatig een nieuwsbrief, emails met tips, promoties en hoe die te gebruiken. Ook krijg je toegang tot een site en forum voor SU! demonstratrices. Je vind er veel tips, ideeën en voorbeelden om te gebruiken voor je workshops. Hier kun je ook trainingen volgen via video om nog meer uit je carrière te kunnen halen

6.  En natuurlijk wordt je opgenomen in een warm team van collega's, die je met raad en daad bij zullen staan. We hebben een Facebook groep voor het hele team. En ook is er een teamblog waar je veel kunt vinden! Vanuit ons team ontvang je regelmatig een email met  info over nieuwtjes en vernieuwingen, daarmee loop je geen promoties van Stampin' Up! mis. Ook krijg je toegang tot een Engelse Stampin' Up! website voor demonstratrices. Hier bestel je en vindt je alle informatie die je nodig hebt.

7. Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf! Als demo geniet je 20% korting.


8. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in deze hobby / (bij)baan steekt, hoeveel workshops/party's je geeft, wat je maakt en hoe je je tijd indeelt. Je bent dus eigen baas!

HEEL BELANGRIJK: Als je geen demonstratrice meer wilt of kunt zijn, of omdat je bijvoorbeeld je minimale omzet niet bereikt: Dan kun je in de eerste maand na het kwartaal nog die omzet bereiken. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demo. Zo makkelijk gaat dat.

Je kunt je online aanmelden als demonstratrice. Dit gaat snel en makkelijk. Houdt hierbij je lijst met artikelnummers voor je starterskit en je bank of creditcard gegevens bij de hand. Klik HIER om je aan te melden!
Voor vragen mag je me altijd mailen.


Groetjes Corrie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten